Corvette C6 6.0L LS2 V8

€29.750,-


Category: Chevrolet
CONDITIE: MUSCLE CAR
BOUWJAAR: 2005
KM STAND: 98254M
ZITPLAATSEN: 2
MOTOR INHOUD: 6.0L V8

Bouwjaar: 2005
Carrosserie: Coupe
Brandstof: Benzine
Transmissie: Handgeschakeld
Motorinhoud: 6.0L LS2 V8
Aantal deuren: 2
Bekleding: Leder
Interieur kleur: Zwart
Aantal zitplaatsen: 2
BTW/Marge: Marge
APK: tot 06-04-2024
KM: 98254 in mijlen

Wij hebben deze stoere Corvette verkregen door inruil. Begin dit jaar is deze geïmporteerd vanuit Duitsland.
Met zijn 6.0L V8 motor kun je kiezen voor een rustige of sportieve rit, voorzien van Z06 remmerij en onderstel is het heerlijk om met deze wagen de wegen op te gaan. Deze 2-zitter heeft een targa dak dat eraf gehaald kan worden op een zonnige herfstdag!

Deze Corvette is diverse lagen gepolijst en voorzien van een Modesta coating, de diepzwarte kleur komt zo goed tot zijn recht. Onderweg ben je van alle gemakken voorzien met de 6,5 inch LCD TFT touchscreen scherm autoradio met uitgebreide functies als Bluetooth, SD/USB multimedia ondersteuning, TMC, MP4 en 3D navigatie.

Vraagprijs:
€29.750,-
Inruil Amerikaanse auto bespreekbaar.

Weet wat u koopt en van wie: onze uitstekende reputatie gaat 15 jaar terug.
Heeft u nog persoonlijke wensen? We passen de auto graag voor u aan. Ook nemen we de auto in de toekomst graag voor u in onderhoud. En zeg nou zelf: u wilt uw auto toch graag laten onderhouden waar u hem koopt?

Bekijk ook onze andere advertenties en of bezoek onze website.
Hammink Performance in Ommen (OV), alles voor uw Amerikaanse auto!
Varsenerweg 15
7731PZ Ommen
telefoon / whatsapp 0529-466 156
hamminkperformance . nl

Deze advertentie is met zorg voor u opgesteld. Alle informatie is onder voorbehoud van druk- zet- prijs- en programmeerfouten. Helaas kunnen wij niet uitsluiten dat er ergens een foutje is ontstaan, controleer daarom zelf altijd goed of de auto beschikt over opties die voor u van belang zijn. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Hammink Performance is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie.

tags: Ford Mustang Chevrolet Camaro Corvette onderdelen parts upgrades reserve tuning styling klassieker F150 rvs sport uitlaat supercharger turbo racing service apk dodge gmc ecoboost GT V6 V8 specialist pro charger procharger muscle car american classic oldtimer mach1 Shelby GT350 GT500