’89 Dodge Ramcharger RWD

€12.500,-


Category: Dodge
KENMERK: CLASSIC SUV
BOUWJAAR: 1989
MIJLENSTAND: 14579M
ZITPLAATSEN: 5
MOTOR INHOUD: 5.9L V8

Bouwjaar: 1989
Carrosserie: SUV
Brandstof: Benzine
Transmissie: Automaat
Motorinhoud: 5.9L V8
Aantal deuren: 2
Bekleding: Leder
Interieur kleur: Blauw
Aantal zitplaatsen: 5
BTW/Marge: Marge
APK: tot 02-06-2024
KM: 14579 afgelezen mijlenstand

Deze originele Ramcharger heeft zijn meeste tijd doorgebracht in Florida. In 2020 is deze altijd goed onderhouden originele Ramcharger geïmporteerd naar Nederland. Deze nette two tone SUV is voorzien van achterwielaandrijving. Hij rijdt, remt en schakelt perfect en is van zowel van binnen als buiten in een zeer goede staat. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging!

Weet wat u koopt en van wie: onze uitstekende reputatie gaat 15 jaar terug.

Heeft u nog persoonlijke wensen? We passen de auto graag voor u aan. Ook nemen we de auto in de toekomst graag voor u in onderhoud. En zeg nou zelf: u wilt uw auto toch graag laten onderhouden waar u hem koopt?

Deze American SUV is volledig door ons geïnspecteerd en geserviced! Na 15 jaar onderhoud, tuning en verkoop van Amerikaanse auto’s heeft het vak voor ons geen geheimen meer. Dat is de garantie van een vertrouwd adres.

Vraagprijs:
€12.500,-
Inruil Amerikaanse auto bespreekbaar.


Bekijk ook onze andere advertenties.
Hammink Performance in Ommen (OV), alles voor uw Amerikaanse auto!

Varsenerweg 15
7731PZ Ommen
Whatsapp 0529-466 156

Deze advertentie is met zorg voor u opgesteld. Alle informatie is onder voorbehoud van druk- zet- prijs- en programmeerfouten. Helaas kunnen wij niet uitsluiten dat er ergens een foutje is ontstaan, controleer daarom zelf altijd goed of de auto beschikt over opties die voor u van belang zijn. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Hammink Performance is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie.

tags: Ford Mustang Chevrolet Camaro Corvette onderdelen parts upgrades reserve tuning styling klassieker F150 rvs sport uitlaat supercharger turbo racing service apk dodge gmc ecoboost GT V6 V8 specialist pro charger procharger muscle car american classic oldtimer mach1 Shelby GT350 GT500