’08 Dodge Challenger SRT8 6.1L V8

-SOLD-


Category: Dodge, SOLD
KENMERK: AMERICAN MUSCLE
BOUWJAAR: 2008
KM STAND: 156700KM
ZITPLAATSEN : 5
MOTOR INHOUD: 6.1L V8

Bouwjaar: 2008
Carrosserie: Coupe
Brandstof: Benzine
Transmissie: Automaat
Motorinhoud: 6.1L V8
Aantal deuren: 2
Bekleding: Leer/Alcantara
Interieur kleur: Zwart/Oranje
Aantal zitplaatsen: 5
BTW/Marge: Marge
APK: in overleg
KM: 156700

Met deze Challenger SRT8 in de kleur “Hemi Orange” kun je er zeker van zijn dat je de aandacht trekt. Deze goed onderhouden wagen uitgerust met een Hellcat motorkap en 22 inch Viper velgen is afgelopen jaar voorzien van een nieuwe stuurpomp en dynamo en ook zijn er nieuwe Pirelli’s achterop gekomen. In de uitlaat is een kleppensysteem gebouwd voor een nog intensere beleving van het brullende motorgeluid. Wat hem extra bijzonder maakt is dat het een gelimiteerde oplage “first edition” Challenger is, serie nr 5408 van de 6400.

Is je interesse gewekt? Maak een afspraak voor een bezichtiging!
Weet wat u koopt en van wie: onze uitstekende reputatie gaat 15 jaar terug.

Heeft u nog persoonlijke wensen? We passen de auto graag voor u aan. Ook nemen we de auto in de toekomst graag voor u in onderhoud. En zeg nou zelf: u wilt uw auto toch graag laten onderhouden waar u hem koopt?

Ook deze American Muscle car is volledig door ons geïnspecteerd en geserviced! Na 15 jaar onderhoud, tuning en verkoop van Amerikaanse auto’s heeft het vak voor ons geen geheimen meer. Dat is de garantie van een vertrouwd adres.

Deze Challenger SRT8 bieden wij aan in opdracht van een klant.

Bekijk ook eens onze andere advertenties.
Hammink Performance in Ommen (OV), alles voor uw Amerikaanse auto!

Varsenerweg 15
7731PZ Ommen
telefoon / whatsapp 0529-466 156
hamminkperformance . nl

Deze advertentie is met zorg voor u opgesteld. Alle informatie is onder voorbehoud van druk- zet- prijs- en programmeerfouten. Helaas kunnen wij niet uitsluiten dat er ergens een foutje is ontstaan, controleer daarom zelf altijd goed of de auto beschikt over opties die voor u van belang zijn. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Hammink Performance is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie.


tags: Ford Mustang Chevrolet Camaro Corvette onderdelen parts upgrades reserve tuning styling klassieker F150 rvs sport uitlaat supercharger turbo racing service apk dodge gmc ecoboost GT V6 V8 specialist pro charger procharger muscle car american classic oldtimer mach1 Shelby GT350 GT500