’05 Ford Mustang S197 GT

-SOLD-


Category: FORD
KENMERK: PONY CAR
BOUWJAAR: 2005
MIJLENSTAND: 47239M
ZITPLAATSEN: 4
MOTOR INHOUD: 4.6L V8

Bouwjaar: 2005
Carrosserie: Coupe
Brandstof: Benzine
Transmissie: Automaat
Motorinhoud: 4.6L V8
Aantal deuren: 2
Bekleding: Leer
Interieur kleur: Zwart
Aantal zitplaatsen: 4
BTW/Marge: Marge
APK: bij aflevering
KM: 47239 mijl

Deze Mustang heeft een zwart lederen interieur en is van binnen heel netjes.
Motor technisch is dit voertuig in erg goede staat en ziet er erg goed uit onder de motorkap.

De wagen heeft maar weinig mijlen op de teller. De auto is door de vorige eigenaar geïmporteerd uit Japan, hier zijn dit soort bolides echte status symbolen waar maar weinig mee word gereden.

Voorzien van Flowmaster dempers waardoor zijn V8 geluid goed tot zijn recht komt. Zijn uitstraling is stoer maar zijn lak is niet overal even strak.

Weet wat u koopt en van wie: onze uitstekende reputatie gaat 15 jaar terug.

Heeft u nog persoonlijke wensen? We passen de auto graag voor u aan. Ook nemen we de auto in de toekomst graag voor u in onderhoud. En zeg nou zelf: u wilt uw auto toch graag laten onderhouden waar u hem koopt?

Ook deze American Muscle car is volledig door ons geïnspecteerd en geserviced! Na 15 jaar onderhoud, tuning en verkoop van Amerikaanse auto’s heeft het vak voor ons geen geheimen meer. Dat is de garantie van een vertrouwd adres.

Vraagprijs:
-SOLD-
Inruil Amerikaanse auto bespreekbaar.

Bekijk ook eens onze andere advertenties.
Hammink Performance in Ommen (OV), alles voor uw Amerikaanse auto!

Varsenerweg 15
7731PZ Ommen
telefoon / whatsapp 0529-466 156
hamminkperformance . nl

Deze advertentie is met zorg voor u opgesteld. Alle informatie is onder voorbehoud van druk- zet- prijs- en programmeerfouten. Helaas kunnen wij niet uitsluiten dat er ergens een foutje is ontstaan, controleer daarom zelf altijd goed of de auto beschikt over opties die voor u van belang zijn. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Hammink Performance is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie.


tags: Ford Mustang Chevrolet Camaro Corvette onderdelen parts upgrades reserve tuning styling klassieker F150 rvs sport uitlaat supercharger turbo racing service apk dodge gmc ecoboost GT V6 V8 specialist pro charger procharger muscle car american classic oldtimer mach1 Shelby GT350 GT500