Wij zoeken een nieuwe collega!

Ben jij een handige sleutelaar en houd jij van dikke V8 motoren, bijzondere klassiekers, moderne sportwagens en autosport? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hammink Performance is een bedrijf gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met klassieke en moderne Amerikaanse wagens, zoekt versterking in de werkplaats!

Wie zoeken wij?
– MBO4 technisch specialist met een rijbewijs
– Passie voor het sleutelen aan en modificeren van auto’s
– Creatief denkvermogen en technisch inzicht; kunnen sleutelen zonder handleidingen, zelf dingen kunnen bedenken en eventueel iets van een onderdeel/montagebeugel kunnen ontwerpen en maken
– Netjes werken met oog voor detail, kwaliteit staat voorop
– Ervaring met motorsport, tuning, klassiekers, custom builds en OF restauraties hebben voorkeur
– Diagnose kunnen stellen, ook aan bijvoorbeeld klassiekers, in sommige gevallen ook zonder handleidingen of schema’s
– Goed Engels kunnen lezen/spreken en begrijpen

Bij Hammink Performance bieden wij een uitdagende baan aan in de werkplaats, waar je ook de mogelijkheid krijgt om door te groeien.

Wat wij doen:
O.a. motor, versnellingsbak en achteras revisies, deel en volledige restauraties, custom builds, tuning en autosport projecten. Ook veel onderhoud en reparaties aan allerlei bijzondere Amerikaanse autos van klassiekers in concoursstaat tot 1000+pk supercharger upgrades.
Ben jij degene die op zoek is naar een afwisselende baan in een leuk jong team, zonder 9 tot 5 mentaliteit? Neem dan contact met ons op!

Wij hebben ook nog een plek beschikbaar voor een stagiair niveau 4 technisch specialist (BOL)

Dutch American V8 Drivers Trackdays 2023

Racefans, op onderstaande data zijn wij weer te vinden op het circuit! Wij zullen zelf aanwezig zijn met onze Camaro, Corvette en/of Cobra. Kijkers zijn van harte welkom. Als jij je eigen helm meeneemt is er altijd wel een plekje om een paar rondjes mee te rijden om de snelheid en beleving te proeven van zo’n dikke V8! (Let op, dit is vanaf 16 jaar)
Read more “Dutch American V8 Drivers Trackdays 2023”

Handgeschakelde of automatische versnellingsbak revisie

Verloopt het schakelen minder soepel dan je zou willen, hapert je auto tijdens het schakelen of begint de automaatbak olie te lekken?
Of nou de handgeschakelde versnellingsbak kapot is of de automatische versnellingsbak defect, bij ons ben je aan het goede adres om jou transmissie te laten repareren of reviseren.

Read more “Handgeschakelde of automatische versnellingsbak revisie”

Corvette C5

Deze stoere ‘rooie’ C5 kwam bij ons voor een kleine beurt en nieuwe APK.
Bij een kleine beurt wordt uw auto op 20-30 afzonderlijke punten bekeken, een klein aantal dingen hiervan zijn het controleren van de remmen, de bandenspanning, ruitenwissers en de lampen. Daarnaast wordt standaard het oliefilter vervangen in combinatie met de olie en alle vloeistoffen worden gecheckt en waar nodig bijgevuld.

Read more “Corvette C5”