Wij zoeken een nieuwe collega!

Ben jij een handige sleutelaar en houd jij van dikke V8 motoren, bijzondere klassiekers, moderne sportwagens en autosport? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hammink Performance is een bedrijf gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met klassieke en moderne Amerikaanse wagens, zoekt versterking in de werkplaats!

Wie zoeken wij?
– MBO4 technisch specialist met een rijbewijs
– Passie voor het sleutelen aan en modificeren van auto’s
– Creatief denkvermogen en technisch inzicht; kunnen sleutelen zonder handleidingen, zelf dingen kunnen bedenken en eventueel iets van een onderdeel/montagebeugel kunnen ontwerpen en maken
– Netjes werken met oog voor detail, kwaliteit staat voorop
– Ervaring met motorsport, tuning, klassiekers, custom builds en OF restauraties hebben voorkeur
– Diagnose kunnen stellen, ook aan bijvoorbeeld klassiekers, in sommige gevallen ook zonder handleidingen of schema’s
– Goed Engels kunnen lezen/spreken en begrijpen

Bij Hammink Performance bieden wij een uitdagende baan aan in de werkplaats, waar je ook de mogelijkheid krijgt om door te groeien.

Wat wij doen:
O.a. motor, versnellingsbak en achteras revisies, deel en volledige restauraties, custom builds, tuning en autosport projecten. Ook veel onderhoud en reparaties aan allerlei bijzondere Amerikaanse autos van klassiekers in concoursstaat tot 1000+pk supercharger upgrades.
Ben jij degene die op zoek is naar een afwisselende baan in een leuk jong team, zonder 9 tot 5 mentaliteit? Neem dan contact met ons op!

Wij hebben ook nog een plek beschikbaar voor een stagiair niveau 4 technisch specialist (BOL)