Corvette C5

Deze stoere ‘rooie’ C5 kwam bij ons voor een kleine beurt en nieuwe APK.
Bij een kleine beurt wordt uw auto op 20-30 afzonderlijke punten bekeken, een klein aantal dingen hiervan zijn het controleren van de remmen, de bandenspanning, ruitenwissers en de lampen. Daarnaast wordt standaard het oliefilter vervangen in combinatie met de olie en alle vloeistoffen worden gecheckt en waar nodig bijgevuld.

Bij goed onderhoud zult u zo weinig mogelijk last hebben van grote kostenposten en grote reparaties. Kortom, om zo lang mogelijk plezier te hebben van de auto en deze in een zo goed mogelijke staat te laten verkeren, is het uitvoeren van onderhoudsbeurten van groot belang.
Na onze inspectie kwam deze C5 zonder problemen door de APK en kan hij weer veilig de weg op!

Hét adres voor onderhoud aan jouw Amerikaan
Hammink Performance, performs your American car since ‘09