Hammink-Performance-Logo-Side-Area.png
Supplying Europe with tire smoking performance since 2009! We are your expert in anything that has to do with American vehicles! Modern or classic, show and shine or high performance. We've got you covered with service, parts, upgrades, custom modifications, tuning, or fully built cars & trucks.
Read More

Upgrade season is here!!

Het is weer eindelijk de juiste tijd van het jaar! De meetings en auto shows beginnen op gang te komen en iedereen is weer met zn mooi speelgoed op stap. Uiteraard heeft dit als gevolg dat iedereen weer ideeen krijgt over modificaties en upgrades. Mocht je er aan denken je auto te gaan upgraden, laat het ons dan weten, we zijn graag van dienst met advies, hulp en service! Voor alle Amerikaanse Muscle cars zoals Corvette, Mustang, Camaro, Challenger, etc etc bieden wij diverse upgrades zoals turbo kits, superchargers, cylinder koppen en nokkenas upgrades, lucht filter en uitlaat en ga zo maar door. Dan doen we ook nog onderstel, verlaging, remmerij, brake upgrades van onder adere Stoptech. Liefst alleen styling upgrades? ook geen probleem, we leveren alle soorten wielen/banden body kits, interieur enzovoorts! Aarzel niet en neem vandaag nog contact op!

http://www.hamminkperformance.com/en/upgrades-tuning/

No Comments
Post a Comment